Lunch-Fråga besvarad 2013-10-17

Hej.

Jag skrev för några v sedan och frågade om en gammal kärlek Johan carlen kommer in i mitt liv igen. Du svarade att han gör det om ett x antal år…. Och när han gör det är det bar upp till mig om det blir vi igen …., han har familj och jag sambo och mitt barn. Jag skrev till honom i helgen och frågade om jag fick bjuda honom på lunch. Och han svarade direkt att visst kan han det men att han var onykter och var på festival. Min fråga är. Kan du se om han hör av sig,,, då jag skrev tillbaka att han får höra av sig när han kan. Eller får han kalla fötter när han dagen efter var nykter???? Han har när han varit just onykter skrivit ett par ggr det kunde blivit vi 2!!!genom åren Och jag har inte kunnat släppa tanken på oss.

Snäll se om d ukan hjälpa mig om han hör av sig om denna lunch??? Och finns det känslor från hans sida??? Tack. Ha det jätte gott. Med vänlig hälsning, M

★ Fråga besvarad 2013-10-17

     Fråga insänd: 9 Jun, 2013

Hej M!

Jag vill vill bekräfta att jag läst denna  frågeställning som är insänd i början av Juni till spökwebbens tidigare medium.

Jag väljer att inte kommentera eller svara kring detta då det var en pågående frågeställning,men jag publicerar detta så du ser att jag läst igenom även detta.

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *