James2-Fråga besvarad 2013-10-17

Hej Jag skrev för ett par v sedan varför James pappan x inte bryr sig om vår dotter?

Du sa att han och hans nuvarande försöker nog få barn så han har ej tid för oss i sitt liv typ…det stämmer INTE!!!!!!!!!!! Han vill absolut inte ha mer barn han har fyra och skulle vägra mer…hur kan du få fram något som är så helt fel??? Annars stämmer det mesta du hjälper till med… Kram M

★ Fråga besvarad 2013-10-17

    Insänd fråga den:10 Jun, 2013

Hej M!

Jag håller på att läsa igenom  olästa inskickade frågor till spökwebben som är insända under Juni månad och vill bara bekräfta att jag nu läst din insända fråga.

Eftersom detta var en en pågående frågeställning till den som svarade på frågor innan mig så väljer jag att inte svara eller kommentera detta mer än att jag läst.

Sköt om dig! 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *