Undran – Fråga besvarad 2014-04-29

Hej!

Har varit kontakt med dig tidigare och fick ett jättebra svar. Men det dyker ju alltid upp nya frågor…

Jag undrar lite varför en av min sambos vänner som gick bort i en olycka ofta finns i mina tankar (fast det gått flera år sen han gick bort). Vi hade ju inte alls några starka band han och jag… Vill han mig något? Har vi något band som jag ej vet om?

MVH
Jennifer

 Fråga besvarad 2014-04-29

Hej Jennifer ! 

 Och från mitt ♥ till ditt ♥  så gläder det mig om du känt att du fått någon form av förklaring till det du undrat över. Och visst är det så…det finns alltid något att fundera över och det dyker alltid upp nya frågor och följd frågor. Så är det 🙂 Och du är alltid välkommen att skicka in dina frågor ,tankar och funderingar även om jag inte kan garantera att jag kan svara men … jag läser allt som skickas in till spökwebben.

Ibland så händer det underliga saker när andevärlden inte vill kommunicera men..de vill bara ge en känsla av bekräftelse men de vill inte kommunicera och de vill inte visa sig och det är vad som hände nu när jag läste din korta men väldigt tydliga fråga kring din sambos döda vän.

Jag brukar normalt sett vänta med att svara om jag känner att jag inte har ett tydligt svar eller jag väntar med att svara om jag inte får kontakt med anden som frågan handlar om eller …om jag helt enkelt känner att jag inte har fått tillräcklig med information. Då brukar jag som sagt vänta med att svara. 

Men i detta fall känner jag att jag behöver göra ett undantag och kort bekräfta att “Ja du uppfattar korrekt.

Det finns ett själsligt band mellan dig och denna vän till din sambo som avled i en olycka för ett antal år sedan. ” Och det är allt jag kan få fram då jag inte kan svara varför jag känner på detta sätt eller varför mannen ger mig känslan att jag ska skriva dessa korta rader och bara bekräfta att du känt rätt och att du har känt hans närvaro och han försöker att kommunicera med dig genom dina drömmar och har gjort det i snart tre månader. 

Jag tror jag är tvungen att ge honom lite tid och se om detta utvecklas till att han tar närmare kontakt med mig,för att förklara vad han menar eller…om han blir mer tydlig i sin kontakt med dig. Det återstår att se.

Men vad du än gör. Ha ett öppet sinne och framförallt så finns det inget att oroa sig för. Jag känner mer att det handlar om “något han vill berätta” och …ja…det är just det…sedan händer inget mer.

Jag hoppas du har överseende med mitt ofullständiga svar då det mer handlar om att bekräfta att det är så…som du redan misstänkt och känt.

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *