Mannen i hallen

Hej EeWee! Jag har känt av en man/pojke i min hall och nu på senaste tiden känns det som jag har en mansgestalt i hasorna titt som tätt. Kan du se vad det är för en filur eller om jag bara inbillar mig. Det är fler än jag som känt av någon i hallen. Jag har skickat frågan innan, kommer dock inte ihåg när. Keep up, du klarar det!

Hej Tea! Jag får namnen "Johannes och Josef". Jag vet dock inte vem som är vem. Den ena mannen pendlar mellan att visa sig som ung pojke och sedan äldre tonåring. Varför han växlar skepnad kan jag inte svara på. Men det är samma ande. Han är inte något "jordbundet spöke" utan verkar ha bott på platsen och där hallen är idag fanns någonannan gång en annan byggnad/del av en annan byggnad?Tidigt 1800tal. Och han väljer helt enkelt att göra besök och komma tillbaka till denna plats. Han visar mig även en liten sjö eller damm och mkt enkla fiskeredskap. En liten äng med grönt gräs och hasselträd.Äppelträd.Han gillar äppelmust. Kan heller inte tidsbestämma honom. Han är inte speciellt talför. Den andre mannen är betydligt äldre och bär svart kavajrock med hög frackhatt och har vitt stort skägg och vitt hår. Han har även en mörkbrun maghogny?käpp och en fin klocka som hänger ur fickan. Han är vänlig,rar och plirar med ögonen som är gråblå och känns inte heller som en sk jordbunden ande utan någon som frivilligt kommer tillbaka från andra sidan för att kika. Han känns som 1930talet. Jag vet faktiskt inte om detta är någon gamal avliden släkting till dig,isåfall avlägset på farfarsfarsida. Han bär nämligen en signatur i sin energi som påminner om din och dessutom är han väldigt mån om dig ,din familj och din hälsa. Han var någon form av doktor. Jag är lite osäker på släktskapet MEN det finns tecken på det,själv svarar han inte på min fråga om det är så utan bara plirar med ögonen. Han pratar med en gamelaktig dialekt jag inte kan tyda. Jag känner att dessa inte är något att "oroa sig för". Vore intressant om du kunde kolla bakåt i dina släktled och kolla lite. Den äldre mannen visar hela tiden sin guldklocka. Jag vet inte varför eller vad han menar med det. Han haltar lite och försöker hänga med i din gångtakt och ibland för att hinna med tar han tag i din tröja/jacka och detta kan du känna av "som att han är dig i hasorna". Men han vill dig inget ont alls,snarare tvärtom. Han tycker på det bestämdaste att du behöver mer vila…?…tänka mer på dig själv än på alla andra. Du får fundera lite. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *