mannen i min dröm

Hej! När jag sover så drömmer jag ofta om olika ställen jag befinner mig på, jag stöter på personer som jag inte känner igen i verkligheten mm. Men i bland dyker det upp en man med ljust halvlångt hår och är mycket vacker, det är som om vi inte kan slita oss ifrån varandra när vi träffas och varje gång vi skiljs så brister mitt hjärta i gråt. En gång vaknade jag av att klockan ringde och min vän försvann jag var så ledssen hela dagen och ville bara somna om igen för att träffa honom. Vem är han?kommer vi träffas igen?

Hej! Han är en man som du levt med i tidigare liv och även då hade ni starka band mellan er. Ni kommer att träffas i dina drömmar fler gånger men jag kan inte säga när. Nästa gång du ser honom försök fråga efter hans namn och vem han är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *