Undran-Fråga besvarad 2013-09-24

Hej!

Jag undrar så vad jag har i min lgh,kände att nån lag sej bakom min rygg inatt…Vet ej om jag drömmer el inte.

Förra hösten å vintern va det likadant men har inte känt nåt på hela sommaren.Tycker detta e så obehagligt så jag måste ha en lampa tänd,jag e ju 50+ å blir ju mörkrädd.

Önskar ett svar från dej å jag tackar på förhand.

Mvh åsa.

Fråga insänd :12 Sep, 2013 10:23

-Fråga besvarad 2013-09-24

Hej Åsa!

Vet du vad Åsa.

Jag kan faktiskt inte känna att detta fenomen du upplever har något att göra med någon ande eller spöke i din lägenhet. Och jag känner också att du inte behöver vara rädd eller ens känna obehag inför detta fenomen även om jag mycket väl kan förstå att hela det här fenomenet i sig “att inte veta om man är vaken eller sover men ändå uppfattar att man har någon bakom sig i sängen” kan upplevas riktigt knepigt.

Jag skulle faktiskt vilja dra hela din frågeställning åt ett helt annat håll och i detta sammanhang fråga dig om det verkligen är obehag du känner från detta fenomen?

Jag menar de få gånger som detta har inträffat…vad har du drömt om just innan du blir medveten om fenomenet?

Har du drömt om någon speciell person som har återkommit i dina drömmar till och från som du känner igen men ändå inte?

Är det verkligen obehag och rädsla denna “närvaro” vill förmedla eller kan det vara så att du tolkar det som obehag för att situationen är så “bisarr”?

När du upplevt detta fenomen har du samtidigt upplevt några andra kroppsliga fenomen som en tryckande känsla över bröstet och att ditt hjärta håller på explodera eller att du får svårt att andas pga underliga fenomen i bröstkorgen som extrem värme ?

Har du i samband med denna upplevelse upplevt dig febrig eller att du skiftar i temperatur i kroppen?

eller att du har en konstig bitterljuv känsla av sorg och saknad inombords som sedan blivit värre i samband med detta fenomen?

Har du känt att det är något inom dig som “pågår” som du inte riktigt kan sätta fingret på vad det kan vara men du känner ändå att det är “något som händer med dig på ett andligt plan inom dig som du inte har en aning om vad det skulle kunna vara men något är det”?

Har du haft en obestämt känsla av saknad efter något du inte vet vad det skulle vara bara att det är något ?

Går du omkring efter en längtan efter “sann kärlek” på ett annat plan även om du kanske både är gift eller sambo men detta är något annat…djupare…inom dig som “vaknat”?

Jag ber dig fundera på följande frågor och…OCH om du inte känner igen dig alls eller på något sätt kan relatera till någon av dessa frågor alls...då kan du höra av dig igen så ska jag ta mig ytterligare en närmare titt på denna upplevelse men innan jag gör det vill jag ändå att du djupt inom dig frågar dig dessa frågor först.

 

Okej.

Sköt om dig!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *