Mannen i mitt liv?

Hejsan! Jag har genom facebook kommit i kontakt med en kille som jag träffade som hastigast redan för 23 år sedan, men som jag inte haft kontakt med sedan dess. Nu har vi fått en väldigt bra kontakt via mail men han är fast i en dålig relation som jag upplever är i slutfasen. Jag vill inte förstöra något mellan dem, men om det ändå tar slut mellan dem så vill jag inte missa chansen att lära känna honom bättre. Jag känner att det finns en stark förståelse mellan oss eftersom vi verkar vara så lika. Jag vill verkligen lära känna honom bättre nu när våra vägar korsats igen om chansen finns, därför undrar jag om det finns någon framtid för honom och mig i sikte eller om det är hos någon annan jag finner den stora kärleken i? På en tidigare fråga skrev du att jag har ett ljus omkring mig som gör att dåliga män dras in i mitt liv. Min fråga var vad jag gör för fel eftersom jag upplever att jag bara får energitjuvar i kärleksnätet? Jag undrar vad det är för slags ljus som gör att fel människor dras in i mitt liv? Hur gör jag för att ändra det ljuset så att rätt man kommer in i så fall? Tack för att du är så vänlig och svarar på mina frågor. //Rose-Marie

Hej Rose-Marie! Jag skulle behöva namnet på mannen då det kan göra det hela lättare att tyda men jag se vad som händer mellan er MEN låt inte honom ta med det dåliga in i det ni har och får om ni väljer att bygga en framtid tillsammans. Ditt ljus är som en ledfyr för dem som är "behövande". Du tar hand om dem som behöver din hjälp och du ger för mycket av dig själv. Mitt råd till dig är att försök säga nej, försök att inte hjälpa alla och försök rensa ut de negativa människorna i ditt liv. De som tar från dig men inte ger tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *