Saker försvinner

Hej vi har precis flyttat och saker har försvunnit som vi vet har legat i köks lådorna och som vi vet att vi diskat och lagt tillbaka!Och även innan vi flyttade hirt försvant där saker bla min tandborste ,och en sax som aldrig dök upp igen! Inte ens när vi flyttade kom sakerna till rätta! När vi flyttade hit såg jag en skugga i hallen när jag stod i köket skuggan svepte snabbt förbi! Min ena hund morrade och skällde vid 2 tillfällen ut mot köket oförklarligt! Han ser väl bättre än vi gör men jag känner att här är någon! Nu undrar jag vem det är och varför dom /den tar vara köks prylar? Får vi tillbaka dom?? Här vi bor nu är ett område som byggdes på 70-talet!Och jag vet att även anndra i området har någon hos sig men är det samma? Hos en tjej här i området sätter leksakerna igång av sig själv och det är när ingen annan är i närheten ens! Och dom sakerna är så att man måste trycka på knappar för att få igång dom! Hjälp jag blir tokig!!! MVH Marlene

Hej Marlene! Det är något med marken och dess omgivning. Finns det eller har det funnits små stugor på/runt marken där ni bor? Kan vara ett gammalt barnhem eller fattigstuga. Saker som försvinner beror på att någon tar dem och jag tror det är en äldre kvinna som kan ha bott i fattigstugan eller i någon liten stuga. Hon var tjuvaktig när hon levde och stal saker som "glimmade"- om du förstår vad jag menar. Säg till henne att hon inte får komma in i ert hus så länge som hon stjäl. Stäng ute henne symboliskt( se för ditt inre hur hon står utanför din dörr och du stänger dörren framför näsan på henne). Det med leksakerna har med barn att göra och det kan vara från barnhem eller sjukhem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *