Mannen med Grisen

Det hela utspelade sig på en välkänd kyrkogård som var känd för sin aktivitet. Vi åkte dit på dagen för att känna av stämningen inför kommande kväll då vi skulle ge oss ut på Ghosthunting, trots det hade vi kameran med oss. Vi strosade runt på kyrkogården då jag plötsligt kände jag mig iaktagen och stel samtidigt som känslan av att "jag måste härifrån" infann sig. Jag tog en bild i all hast och sa till min vän att det var bäst att sticka. När vi kom upp till bilen fick jag en intensiv nackvärk så jag nästan tuppade av. Men vi lyckades ta oss hem (min vän körde). Veckorna gick och jag ville helst glömma denna upplevelse, men nyfiken tog överhand så jag framkallade bilderna. När jag fick se bilden jag tog fick jag en smärre chock, där stod en man och iaktog oss, och han var rätt detaljerad på bilden, klädd i huva med ett långt halssmycke. Men det som fångade min uppmärksamhet var att han hade en gris kring nacken vilket jag och mina vänner tyckte såg rätt fånigt ut. Kanske kunde det vara en förklaring till den nackvärk jag kände, vem vet. Under denna tid gick jag in i en depression där jag ibland kände en stark dödsångest, nu till det intressanta. När jag repat mig så gick jag till ett medium för att berätta om denna händelse, och han förklarade att denna ande ville förklara hur han dog och att han kände en stark dödsångest. Den stackars mannen ville bara dela med sig av sina erfarenheter, men allt blev så fel. Jag gjorde fel då jag inte visade de döda respekt. Han påminner mig ibland om att han finns då nackvärken kommer krypandes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *