mer ett påstående

kan du inte bara sluta att svara på alla dessa: "mitt förra liv"-frågorna?, de flesta vet att du inte svarar på dem. Är det inte bättre att du struntar i att svara på dem, istället för att låta en sån publiceras mellan varannan fråga, och bara ta upp en massa plats? Kram från Pat 🙂

Hej P! Jo du har helt rätt…jag försöker ignorera dessa frågor eftersom det säkerligen inkommer ett 100tal varje månad som handlar just om att man frågar om blatidigare liv.(eller andra frågor som det tydligt står att jag inte besvarar) Normalt sett ignorerar jag dessa frågor eftersom jag redan beskrivit i ingående i frågesplatens inledning vilka slags frågor jag inte besvarar men eftersom många ändå fortsätter med att ställa samma fråga om och om igen och det fylls på med denna typ av frågor så väljer jag att svara för att få slut på frågandet och påminna medlemmar om att det inte är ngn ide att ställa just denna typ av direkta frågor. Måna skickar mejl eller ytterligare frågor varför jag inte besvarat just deras frågor,om och om igen fast svaret är väldigt enkelt-jag besvarar inte den typen av frågor och då kan man ju tycka att det blir rätt onödigt att om och om igen sända in en fråga om varför jag inte svarar. Jag kommer fortsättningsvis att välja att radera dessa frågor direkt bland de obesvarade frågorna för att lämna plats till de som ska/kan besvaras. Jag håller med dig fullständigt. Det blir tråkigt att läsa en förklaring varför en fråga inte blivit besvarad,när de flesta vid det här laget redan vet att jag inte besvarar den typen av fråga. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *