Spöket i duschen

jag hade en kompis som säger sig ha gåvan att se spöken. Hela hennes familj är beroende av spöken och dom känner ett medium i Luleå som hjälper dom med allt spöken och händelser i deras lägenhet. innan jag träffade min kompis trodde jag inte alls på spöken, men så fort jag blev vän med henne och började vara hos henne mer så började ja såklart tro och det va då allt började hända. saker flyttades skuggor syntes och man hörde röster. Jag tänkte berätta en händelse jag va med om en gång när jag va hemma hos min kompis. hon hade berättat för mig att det hade hänt extra mycket på toaletten och jag va så rädd så hon fick följa med mig in varje gång jag skulle på toa. men så en gång när hennes mormor va där för att vi skulle fira min kompis eftersom hon fyllde år, kändes det pinsamt att behöva fråga henne att följa med mig. så jag tog tag i mig själv och gick själv, jag går in och stänger dörren låser om mig och sätter mig ner. allt är lugnt. min kompis har dusch drapperi och dom va överdragna, och jag va den ända där inne, o ni vet när man formar handen som om man ska slå någon , jag sitter där och ser hur någon BOXAR ut i drapperiet.. jag har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv. det läskiga är att mamma ringde mig och säger "kom hem jag har gjort om i badrummet". när jag kommer hem får jag se att hon har köpt såna drapperi. varje gång jag jag är där inne drar jag alltid dom åt sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *