Mer info om jobbet!(är det sant)

Hej, tack för svar skönt att veta att min mormor hör mig.Ska jag prata med min mormor varje dag? Eller räcker det att jag tänker hör hon mig då? Vad ska jag göra för att hon ska stanna kvar & inte försvinna, har kännt så tydlligt senaste 6 mån att jag inte är ensam att nåt finns där är det min mormor? Du ville ha lite mer information ang mitt jobb, jo jag jobbar inom vården på ett gruppboende inom funktionshinder. Har hört att det var ett annat typ av gruppboende innan vi flyttade dit i okt 2008. Hälsningar Jessika

Hej! Du kan prata med din mormor när du vill! Hon kommer och vi kan inget göra för att hålla dem kvar det är bara hon som kan göra detta. Jag vet inte om hon bestämt sig för att gå vidare eller inte men hon gör det inte så länge du behöver henne. Det känns som om du kommer att jobba inom vården men det känns åxo som om du kommer att utbilda dig och gå vidare kanske som någon sorts samordnare inom vården och gruppboende. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *