VAD TROR NI DET ÄR??

Hej!! Nu är det så att hemma hos mig har det gått sönder några elektronik prylar. Tror ni det har med något andligt o göra?? Först pajja min hårddisk till dator,sedan funkade inte mitt modem, nu håller tv på och strula. Om det finns en ande ,varför tar han sönder mina grejjer?? Och en annan fråga samtidigt. Ibland känns det som om jag har oturen med mig,allt går snett. Sedan känns det som om jag har världens tur med saker o ting. Känns som om jag är på någon balansgång..Kan du se vad det här betyder?? Hälsn Jimmy..

Hej Jimmy! Detta är inget övernaturligt mer olycka! Livet går upp och ner och just nu har du fått all din olycka på en gång men det kommer att vända och bli ljust igen! Du får försöka meditera för att komma i jämnvikt med dina chakran igen. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *