Mer öppen eller bara synvillor?

Hej! Jo så här är det! Jag har aldrig riktigt vetat hur långt min mediala förmåga sträcker sig även om jag varit med om en del genom livet men nu när jag känner mig mer harmonisk i livet samt psykiskt så upptäcker jag små saker hela tiden. Många gånger är det som om jag ser saker i ögonvrån, ljussken som vandrar snabbt förbi eller upp/ner. Alldeless nyss såg jag som en "låga" eller ett ljus bara framför mig i köket när jag skulle göra kaffe, det liksom föll mot golvet???? Så min fråga till dig är vad det är som är på gång? Är det jag som håller på att öppna mig/mogna?, då jag inte känner mig rädd för "det" längre? Kommer jag kunna upptäcka mer med min förmåga i fortsättningen så länge jag inte mår dåligt psykiskt, då det är då jag aldrig märker av något. Detta är en fråga som har funnits i mig sen jag vet inte när. Vore JÄTTE tacksam för hjälp! Mvh Carina W

Hej Carina W! För mig låter det som om du är redo för att ta nästa steg ut i det okända vilket innebär att du öppnar dig mer för det "övernaturliga". Du får öppna dina sinnen och se vad som händer och vad du ser får du tolka så gott det går. Du är verkligen öppen och redo, du är mogen!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *