min döda kusindotter

Hej igen! Jo jag har tänkt fråga dig om en släkting till mig. Nämligen min kusins dotter Anneli, hon tog livet av sig (hängde sig) och jag var på begravningen den 10/12-09 jag tänker på henne ofta och undrar varför hon gjorde det hon var ju så ung!Vet hon om att jag tänker på henne ? Sen har jag en faster som dog för många år sen, jag fick överta lite glas och speciellt en röd ljusstake som jag e så rädd om den står i mitt köksfönster varje jul, jag tycker mkt om just den! kan du se om hon vet om att jag tänker ofta på henne också då jag har hennes glas och alltid påtalat för mina barn stolt att det är faster Lillys glas och ljusstake som jag fick när hon dog!Hur har dom det på andra sidan? Mvh Lena

Hej Lena! Vad gäller självmord är det så svårt att få fram ett "rätt" svar men det känns som om hon inte ansåg att hon hade rätt att finnas på jorden och just då kändes det rätt att göra såhär. Hon vet att hon lämnat många frågetecken bakom sig men hon berättar när det är dax. Lilly vet att du vårdar ljusstaken och det är hon glad över. De har det bra på andra sidan. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *