Vill först tacka!

Hej! Vill först tacka dig! Min syster Eva är mkt bättre nu och hon känner sig trygg hemma nu som du hade alldeles rätt i! ( jag känner mig glad för hennes skull) Men sen till mig själv jag mår inte nå vidare bra och känner ångest varje dag när jag ska till mitt jobb! jag söker nytt men än har ingen nappat, kan du se när det ordnar sig med ett bättre jobb och kommer jag fortsätta jobba med samma sak eller får jag nåt annat jobb helst av allt tror jag det bästa för mig är att sluta med det jag gör (personlig assistent) och göra nåt annat där jag har arbetskamrater och kunna ha ett normalt liv utanför jobbet! för som det är nu så hinner jag ej att träffa folk jag orkar inte umgås med någon då jag har dessa konstiga arbetstider och jag är så trött jämt. Det är så mycket att stå i nu också då jag ska hjälpa min son med intyg för försäkringar läkarbesök mm han e ju nu 21år men efter olyckan med honom så är han inte 21 utan pendlar upp å ner, han mår inte bra heller arbetslös och har fått många krämpor nu speciellt ryggen.Ja det är är mkt annat som jag måste hjälpa till med men känner att jag har ingen ork! Kommer det att ordna sig så jag får ett lungt liv och slippa känna denna stress inuti mig? Och när och vad jag kommer jobba med i framtiden? Kramar från Lena

Hej Lena! Det du ska göra först och främst är att rena dig själv och ditt hem från negativa tankar och energier. Du mår inte bra och detta tar du hem till dig och då blir det lätt att denna energi sätter sig i väggarna. När du känner dig lite mer positiv ska du söka jobb och försök tänka positivt när du skriver din ansökan då detta speglar sig till den du söker hos. Det är tungt just nu men om du tänker positivt blir det ljusare då en positiv tanke leder till en positiv handling! Det är svårt att tänka positivt ibland men gör ett försök och ge dig inte! Du kommer att jobba med människor känns det som men i lag och inte ensam. Kram! Evy Tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *