Min Dotter

Hej igen! Och tack så mycket för senaste svaret.Nu undrar jag något som min dotter upplevt i sommras.Hon har Aldrig varit med om "övernaturliga" saker,och varit lite avis på mig när jag har berättat om allt som jag upplevt.Hon bor tillsammans med sin pojkvän Nicklas i en lägenhet.Och en natt vaknar Min dotter Madeleine ( Född 1987) att deras Tv är på.Hon frågar pojkvännen om han lämnat den på.Men icke.Någon vecka eller så vaknar dottern till under natten och när hon slår upp ögonen ser hon att det står ett glas med vatten på madrassen nere vid sina fötter…Har hon gått i sömnen ? (Har aldrig gjort det förr ) Eller har dom någon hos hos sig? Mvh Laila

Hej Laila! Kan din syster skriva till mig då det kan bli lättare för mig att se om de har någon hos sig! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *