Min dotter

Hej ibland vet jag inte om jag inbillar mig eller om jag verkligen kan känna av andra människor. Men jag tror det. Kan dock oftast aldrig avgöra om jag känner det eller den andre personen. Men min fråga handlade först o främst om min dotter. Har, hur ska jag säga, fått "vibbar" av att nått är fel. Men vet inte riktigt. Är hon sjuk, har tråkigt, är det något annat jag kan göra. Eller bara inbillning..? tack

Hej! Du känner av andra så det är inte inbillning. Vad det gäller din dotter så känner du av någonting men det kan jag inte se vad det skulle vara. Försök prata med din dotter säg till henne att du finns där för henne när hon vill prata med dig, tryck inte på utan låt henne komma till dig. Lyssna, fördöm inte men kom med goda råd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.