Skuggan bor i barnrummet

När vi flyttade till vår nya lägenhet för 1½ år, så började vi upptäcka små konstiga saker. Min dotter sa nästan direkt att hon inte vill sova i sitt nya rum. Hon har känt att någon har satt sig på hennes sängkant. Och att någon andas på henne. Det knackar på hennes dörr om hon har den stängd. Till en början så höll "skuggan" (som vi kallar henne) bara till inne i barnrummet. Men nu har "hon" börjat visa sig i hallen, där hon öppnar alla lådor i båda byråerna. Nu på sista tiden så har hon även börjat härja i köket där hon öppnar alla skåp. På julafton så tog jag ett foto på min dotter. Sen när jag la upp fotot på datorn så såg vi en skugga på fotot. "Det är hon, så ser hon ut" sa min dotter! Riktigt otäckt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.