Min dotter-Fråga besvarad 2013-10-29

Hej jag har en dotter på 12år som har sagt till mig några gånger att hon ser döda människor . även när hon var liten så betedde hon sig som om hon såg något . ibland kom hon in till oss på nätterna och la sig i våran säng och då kunde hon vifta med händerna och säga”bort med er/dig”.

Jag har sagt till henne att dom inte är farliga men då säger hon , att alla är inte snälla. Så min undran är stämmer det hon säger, ser hon döda människor? Jag tror hon ser dom och blir lite orolig att någon blir dum mot henne.hälsningar K

★ Fråga besvarad 2013-10-29

     Frågan insänd den:13 Jul, 2013

Hej Kirsi!

Jag såg din insända fråga bland de obesvarade och olästa frågorna från början av Juli månad och även om denna frågeställning var ställd till spökwebbens tidigare medium så känner jag att jag ändå vill besvara detta så du inte ska behöva vara orolig eller känna att du behöver vara ifrågasättande mot din dotter.

Jag kan se att det i släkten på din mormors sida finns någon form av medialitet även om jag inte kan säja exakt vad eller hur det har yttrat sig men det jag vill komma till är att din dotter har ärvt detta seende och denna medialitet. Det verkar vara något som följer var fjärde generation vilket innebär att det borde vara din mormors mor som var den som var extra medial. Din dotter har ett väldigt speciellt seende och hon ser inte bara spöken och andar utan hon ser energier och kan därför avläsa och se om en ande är snäll eller så att säja “utger sig för att vara snäll men inte är så trevlig”…detta är även en förmåga hon har med att läsa av levande människor. Det går liksom inte att ljuga för henne och hon kommer i framtiden även växa i denna förmåga så pass att hon lätt kommer att kunna avgöra om en människa ljuger dvs säjer en sak men gör en annan eller…ler med munnen men tankarna och energin säjer något helt annat.

Detta är alltså en form av medial gåva hon fått som hon också kommer att få nytta av i sin framtid i sitt val som yrke.

Det finns inget att oroa sig över men jag förstår att det ibland kan vara svårt att leva med mediala barn och ungdomar. Det bästa man kan göra som förälder är att försöka vara öppensinnad och inte döma för mycket och säja “nej så är det inte alls” utan istället försöka att inte påverka så mycket med den egna uppfattningen om hur det ska vara utan låta henne ha denna del kvar inom sig. Och när det dyker upp saker så kan man som förälder lyssna och lägga på minnet vad de säjer och givetvis försöka ha en viss balans gång med förnuftet ifall man märker att det spårar ur och barnet börjar att uppslukas för mycket av att tänka på detta de ser,känner och hör.

Då kan man behöva leda in dem på mer vardagliga saker som INTE har med medialt eller andligt att göra för att fånga deras intresse till även andra saker.Och…man kan som vuxen ge dem alternativa åsikter och förklaringar då de givetvis måste vänja sig vid att höra andra människors åsikter då det i verkligheten  ju är så att alla inte alls kommer att tycka som hon gör. Det är så det är i livet.

Men jag känner inte att du behöver oroa dig för din dotter för hon har en äldre kvinna,en guide vid sin sida som hjälper henne i att hitta balans mellan förnuft och medialitet och det kommer att komma en tid i senare tonåren då hon tappar sitt seende och får intresse för andra saker . Men…denna gåva kommer sedan att komma tillbaka i yngre  vuxen ålder och då kommer detta bli en permanent del i hennes liv då det är en del av vem hon är och hennes identitet.

Det finns inget att oroa sig över och allt är som det ska.

Ta hand om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *