Min dotters rädsla?

Hej! Jag har en dotter som är 11 år. Den senaste veckan har hon haft väldigt svårt att sova på sitt rum och kommit in till oss om nätterna. Hon säger att det känns som att det är någon där, fast ändå inte… Det är för läskigt att gå tillbaks att försöka sova säger hon. Hon har tidigare också nämnt att det känns som någon tar på henne och att hon sett någon i hallen gå genom källardörren. I hallen tycker jag själv att jag ser något som rör sej i ögonvrån när jag sitter i rummet brevid och tittar på tv. Har vi någon/några här? Mvh Linda

Hej Linda! Ni har besök av någon och det känns som en man. Han är på något sätt bunden till marken där ert hus står och det känns som om något är nedgrävt. Har ni källare? Han pekar på något vid husgrunden men jag kan inte se om det är under huset eller i kanten. Hör av dig ang. huset då kan det bli lättare för mig att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *