Spökar det?

Hej! Jag har aldrigt trott på spöken, men nu börjar jag bli lite skakig i knäna! I förra veckan hörde jag och min man ett jättekonstigt ljud i hallen. Våra djur var med oss i vardagsrummet så det var inte de som hittade på bus. I Måndags hände det 2 ännu mer konstigt. Först ringede det på dörren. När jag öppnade fanns ingen där. Kan tillägga att vi bor ute på landet, inga grannar. Jag tog på mig skor för att verkligen titta efter, men det fanns ingen där. På kvällen hör min man en tel som ringer. Det är min gamla mobil som ringer…. tel låg avstängd i sin orginal förpackning där den legat i månader. Den fortsätter ringa när vi packar upp den, den är svart i displayen, vi trycker igång den och slår in pinkoden då tystnar den. VAD ÄR DETTA? Nu känner jag mig lite…. burr. Mvh Jenny

Hej Jenny! Förstår att du känner dig burrig men det finns svar på detta. Har du en släkting eller vän som du mist och som du ofta tänker på och skickar tankar till? Denne person kan ha gått bort för länge sedan likaså för en kort tid sedan svårt att se. Ser ut som en kvinna som du stod ganska nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *