Min framtid

Hejsan. Jag håller på rätt mycket med spirituela saker och tycker att det är mycket intressant. Men min fråga är om min egen framtid. Just nu känns det som att allting i mitt liv kör ihop sig. Var tvungen att sluta skolan, är sjukskrivern pga operation och därför fick jag inte börja studera igen. Jag är tvungen att göra mig av med mina hästar pga ekonomiska skäl och har snart inget hem heller. Jag är en djurmänniska och har ett flertal hästar, hundar och en katt. Har jag någon ljus framtid snart? Hur kommer alla mina pågående problem arta sig? Kommer jag få ha kvar mina underbara hästar? Jag har en underbar pojkvän och undrar lite hur vårt förhållande kommer se ut i framtiden då det går lite upp och ner för oss just nu. Tacksam för svar!

Hej! Det härliga i det hela är att du har ljus kvar inom dig trots det som hänt. Det kommer att gå lite trögt och sakta första halvåret men sedan tar det fart och du får det du så högt önskar! Ditt förhållande känns som ett starkt sådant så ni blir inte av med varandra så lätt!:) Det blir ljusare och lättare innan året är slut och det kommer att hålla sig positivt,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *