Min guide.

Hej Marie! Skrev ett mail till Patrik och undrade över min guide, som jag ser som en skugga. Nu undrar jag om det är någon speciell person som är guiden, vill veta lite mer så jag förstår, jag ser alltid skuggan innan någonting dåligt ska hända. Hälsningar susanne

Hej Susanne! Det mejlet har inte jag läst,ifall du skrev mer där. Detta med att få information om personliga guider brukar vara svårt eftersom de sällan framträder utan speciella anledningar(tex i samband med ett problem som personen är inblandad i),eller på en rak fråga om dem, och jag brukar inte "driva fram dem" om de själva inte kommer frivilligt. Din guide framträder inte här och nu och då blir det svårt att få information. Att du upplever att du bara känner av denne när "dåligt ska hända" verkar bero på att du inte är lika uppmärksam när det gäller positiva saker den försöker förmedla till dig. Antagligen vill den förbereda dig för dåliga händelser genom att varna dig. Jag får ett namn som jag är osäker på och har svårt att tyda."Adriane,Adria"…? men eftersom denne verkligen håller sig undan, fast jag ger den en möjlighet att självmant träda fram så är det svårt att vara tydlig…tyvärr. Det bästa vore för dig att öga mot öga uppsöka ett medium som kan få denne guide att vilja visa sig och själv komma med information. När man träffar en person öga mot öga har de andar och guider som av olika anledningar inte vill visa sig i "tidsrummet" som jag i mitt mediala rum skapar och bjuder in dem i,- mycket svårare att "göra sig osynliga",eller hålla sig undan då de är knuten till personen och behöver vara i dess närhet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *