Semlan var är du ?-Fråga besvarad 2015-10-31

Återigen skriver jag till dig för att höra om det möjligen finns en chans att jag kan hitta Semlan min minigris. Jag söker efter vilket väderstreck jag ska åt. Sen söker jag även efter en märklig sak som jag vet har ett samband med Semlan, så länge jag visste var den fanns visste jag att jag skulle hitta Semlan… kan du se vart den ligger. Kram Jeanette

★ Fråga besvarad 2015-10-31

Hej Jeanette!
Jag vill att du ska veta att jag tvekade länge innan jag bestämde mig för att skriva detta eftersom jag vet att det kommer göra dig ledsen även om jag någonstans inom mig känner att det är bättre att jag säjer det som jag verkligen känner det än att komma med något påhittat som får dig att må bra i stunden men både du och jag vet… du vet… djupt inom dig att Semlan är i djurparadiset.
Jag hoppas HOPPAS verkligen att jag har fel i detta men från mitt hjärta till ditt hjärta så känner jag att energin från Semlan nästan är obetydlig och för mig som energi sökare så betyder det att djuret inte längre är vid liv. Jag kan känna av Semlan genom dig och genom din kärlek och dina minnen som håller henne vid liv då hon alltid kommer ha en plats i ditt hjärta som levande.
Hur ont det än gör mig att säja detta till dig så känner jag att det kanske är dags för dig att släppa taget om Semlan och låta henne leva vidare som ett minne på den hemsidan du en gång berättade att du öppnat på facebook i ditt sökande efter henne.

Den sidan kan bli en påminnelse till människor om den starka kärleken mellan djur och människa och en hyllning till henne som den underbara minigris du minns!
En röst i vinden från naturen viskar i mitt öra att det kanske vore bra för dig  till våren att hämta en ny liten minigris att älska och sköta om då jag är säker på att Semlan inte hade velat att du skulle leva dina dagar med att sörja henne. Minns… Semlan var en glad och klok gris och hon ville du skulle vara lycklig.!
Jeanette. Våga släppa taget om Semlan.
Att släppa taget är inte samma som att överge hoppet. Det är att våga vara stark i smärta och låta sorgen ta sin plats.
Jag önskar dig från mitt hjärta det allra bästa och ta hand om dig! Tänd ett ljus för Semlan nu under Alla Helgon Helg.

Ett Ljus för minigrisen Semlan

 Bildkälla:Okänd

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★  
★ Notice:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°*

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *