Min hjälpsamma ande

Detta är en berättelse som hände tidigare i år (2007). Jag hade precis upptäckt denna sidan och jag och min familj hade precis flyttat till ett nytt hus. Jag trodde inte på spöken, men när jag fick se allas berättelser så trodde jag att jag kanske också skulle kunna tro på spöken och andar. Men inte trodde jag att det skulle börja spöka för det, men jag hade fel. T.ex när jag en gång satt och gjorde matteläxan och jag kollade på miniräknaren, och då stod det: 0,1134, och miniräknaren låg uppochner. Det stod hello på miniräknaren, (ni kan testa att skriva in det talet och vända miniräknaren uppochner så får ni se). Och jag hade inte ens rört miniräknaren. En annan dag när jag skulle baka, jag hittade ett recept på en sockerkaka, jag hittade allt, utom mjöl. Jag var ensam hemma och jag letade ca 10 minuter och jag hade inte sett något mjöl, så jag tänkte att jag bakar en annan gång, men när jag hade ställt in allt igen, vad står på köksbordet? jo en påse med mjöl. Det har hänt ett antal gånger att olika "snälla och hjälpsamma" saker har hänt. Jag tror att jag har en ande i mitt hus, men den är inte någon elak poltergahist inte =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *