Min hund!!!

Hej! I somras så flyttade jag och min man,dotter och hund in i en lägenhet efter en gammal dam,som bott här sen den va nybyggt.För ca 1 vecka började våran hund bete sig konstigt.Hon kan sitta och stirra mot ett ställe tex mot köket eller som när vi ska sova mot fönstret i sovrummet,hon kan skälla till och sen springa och gömma sig under soffan.Men kommer fram efter en stund.Vet inte om den gamla damen kanske har avlidit och kommer tillbaka för att se till sin lägenhet,det är bara hon och vi som har bott här.Vill gärna ha svar på min fråga om det går,är lite orolig för min hund,för om det inte är detta är problemet så får jag ta reda på om det är något annat med henne. Önskar svar MVH Helena

Hej Helena! Känns som om damen är på besök men känner inte om hon gått vidare eller inte. Hon verkar inte vara speciellt glad i hundar och detta kan er hund känna av. Be damen att vara snäll mot hunden,säg till vänligt men bestämt. Funkar det inte hör av dig igen! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *