Min hund.

Tack för svaren om våran hund som gick bort. Jag ifrågasatte det sista svaret jag fick av dig, och det var att en stor beige vacker häst mötte henne på andra sidan, då vi själva bott i stan hela hennes liv. Nu minns jag att vi hämtade henne på landet i ett "stall" där alla valpar bodde. Nu förstår jag varför. Jag har inte kännt av henne, sedan du bad oss att hjälpa henne att gå mot andra sidan eftersom hon inte ville släppa taget. Kan du känna om hon ibland besöker oss utan att vi känner det?

Hej Ann-Sofie! Det är bra att du kom till ett svar om varför en häst mötte din hund men jag får sagt att dina slutsatser stämmer. Tydligen finns det en speciell häst som betydd mycket för dem som hade hundarna/valparna som möter upp djur och som tillhört den gården från ursprunget. Nej, jag kan inte uppfatta att din hund gör besök från andra sidan. Hon har inte hunnit lära sig att bilokera dvs befinna sig på flera platser samtidigt, desutom verkar hon ännu hålla ihop med de djuren som kommer från ursprungsgården/familjen då dessa är många till antal. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *