Vad finns på jobbet?

Jag brukar jobba extra ibland, jag sover kvar där på natten när jag jobbar dygn, Jag har kännt olika saker där men vet inte om de är inbillning, andra som jobbar där har också upplevt saker, vad är det som finns där? Jag har fått för mig att de är en äldre man som vill göra sig hörd. MVH

Hej Eva! Det är bara Helge och Ada. Ett par som visar sig som äldre och båda är väligt långa dvs längre än medellängd,speciellt mannen. Vad jag förstår har det bott där "i slutet". Dessa är de som är tydliga men jag uppfattar inget obehag kring dem mer än att jag kan förså att deras närvaro kan kännas obehagliga av dig/andra då de är väldigt "tydliga" i sina eneergier och inte direkt gömmer sig. Jag iakttar dem medialt på avstånd och för tillfället har de inget att säja mer än att de tydligt visar sig och sk "erkänner sin närvaro". Är det något mer utförligt du vill veta får du skriva igen, så kan jag se om jag kan skapa en länk för kommunication. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *