Min kära pappa – Fråga besvarad 2014-03-21

Hej

Min pappa gick bort för ca 6 år sedan. Han blev 65 år år gammal. Han hade haft ett tufft och jobbigt liv med bla missbruk av alkohol, samt tre söner han gett bort vårdnaden av. Vi kom inte alltid så väl överrens, och han hann dö innan vi rett ut vissa saker.

Jag ville så gärna ha sagt Adjö till honom och talat om hur mycket han fortfarande betyder för mig. Jag har en känsla av att han finns med mig. Jag känner mig aldrig helt ensam.

Och jag undrar om han finns här hos mig och ser efter mig, och om han har något han vill säga mig?

 

★  Fråga besvarad 2014-03-21
Hej !
Jag hittade ditt mejl bland de obesvarade mejlen från den 16 juli, 2013 som var tänkta att läsas av tidigare medium som besvarade frågor på spökwebben. Jag har länge tittat på den mappen med obesvarade frågor som funnits kvar från förra sommaren och har känt att jag vill även visa att de är lästa av mig.Ingen glöms bort. Alla blir lästa även om de inte blir besvarade på en gång.
Du är inte ensam.

Jag kan känna att det finns två mycket varma andar nära dig. En äldre man som kan vara din pappa. Han visar mig en eka…en båt och att han drömde om att äga en båt men det blev inget av det för han han gjorde andra val i livet och jag får en känsla av honom att han är medveten om att han “slarvade bort sitt liv” på onödiga sinnesrus…jag antar att han menar alkohol och valet av ordet “sinnes rus”. Men jag känner att denna mannen som jag tror kan vara din pappa, det känns som det, han är lugn inom sig i anden och allt är som det ska vara och han finns vid din sida tillsammans med en äldre kvinna som jag uppfattar som hans moder. Det känns som att det är dessa två som finns nära dig av det jag kan känna när jag svarar dig.
Ja…han vill säja till dig att: “du inte ska ångra saker du säjer eller gör utan ibland måste man få säja vad man tycker och tänker utan att be om ursäkt för sig själv hela tiden och en del människor kan behöva hårda ord för de är tjockskalliga som jag…”… … Han vill inte att du ska vara “för snäll”…

Jag vet inte om detta betyder något för dig eller om du förstår varför han vill att jag ska skriva just detta till dig.
Sköt om dig och hör gärna av dig om det är något du undrar över!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Ett svar på ”Min kära pappa – Fråga besvarad 2014-03-21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *