Min mamma – Fråga besvarad 2014-03-20

Hej

Har en fråga angående min mamma som gick bort för ca 1 år sedan. Är hon hos mig och hälsa på är hon arg för allt som hänt med mina halvsyskon vet hon om det som hänt ha dom eller jag gjort fel saknar henne så mycket tänker på henne varje dag.

Tack för svar

Fråga besvarad 2014-03-20

Hej !

Jag hittade din insända fråga från den 10 juli, 2013 bland de obesvarade frågorna som finns kvar från förra året Juli månad.

Och nu inträffade en sådan där härlig sak som kommer helt spontant utan att jag gör något alls och som visar hur andevärlden kommer och går lite som de vill när de känner att deras svar behövs utan att jag ens frågat efter dem.

När jag läste ditt mejl så tänkte jag svara på liknande sätt som jag svarar till alla andra som skickat in frågor till tidigare medium på spökwebben och som inte aldrig hann bli besvarade…jag tänkte skriva att jag bekräftar att jag läst din insända fråga men… då händer något som är just det som gör det så spännande att sitta och besvara frågor och som visar att tid och avstånd inte spelar någon roll.

Jag känner hur en stark doft av en tvål lukt kommer in i det rummet jag sitter i när jag besvarar frågor och sedan känner jag lukten av Liljekonvalj med Nivea salva doft  mixad till en härlig blommig tvål lukt och så känner jag närvaron av en mycket kraftfull kvinna som svarar “Nej!!!” och

Jag frågar givetvis “Nej vad då???”

Och kvinnan svarar med en sådan värme och inre styrka: ” Nej de ska aldrig ALDRIG känna att någon av dem har gjort fel! Hon gjorde aldrig något fel mot mig det var jag..jag…jag… som hade svårt att uppskatta henne ibland men älska henne det har jag alltid gjort! SäG det! SÄG det! 

 

Och sedan kände jag hur en värme spreds i mitt hjärta. En hjärta till hjärta beröring av denna ande kvinna och så var hon borta. Jag hann inte fråga något mer och jag hann inte ens uppfatta hur hon såg ut för det var mer en stark närvaro  och denna härliga friska lukt av tvål med liljekonvalj och Nivea.

Så jag kan inte heller säja vem detta var men…hon är direkt länkad till dig och hon kom när jag började skriva svar till dig.

Jag hoppas du vet vem detta är som ville hälsa detta till dig med sådan värme. ♥

Ta hand om dig!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *