Min kusin var på sin egen begravning

Vår 2008 dog min kusin i thailand. Han blev 22 år. En dag parkerade han sin bil vid sidan om vägen , de är mycket trafik o thailand . Han gick sedan ut ur bilen påväg över till andra sidan vägen, han kollade nog inte riktigt nogrant ifall det var bilar som kom utan bara gick över.En bil kom i fullfart och han körde över min kusin, jag tror inte att han hann veta något. Så var mina släktingar på hans begravning de tog några bilder och fick med 2 konstiga bilder, en bild där de var en fot och något suddigt omkring , andra bilden var det en suddig form av en man med svart tröja, jeans och svart hår som stog bredvid min kusins pappa. Bilderna fick jag se när jag var nere i thailand, synd att jag inte hade dom här så jag kunde visa er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *