Spöke i mitt rum?

Hej! Min mamma köpte ett gammalt skrivbord på auktion som säkert kommer från ett enklare hem och är tillverkat runt 30-talet. Jag har det nu i mitt rum och under vissa nätter har jag kännt hur någon betraktar mig från detta skrivbord. Har även uppfattat att en mycket svag, diffus kvinnogestalt står "i" skrivbordet. Hon är klädd i något som skulle kunna vara kläder som passar en lärare eller någor liknande. Har även hört en kvinnoröst säga mitt namn några gånger när jag ligger i sängen för att sova. Vet du vem hon skulle kunna vara? Jag har bett henne att försöka vara diskret och inte skrämma mig, och eftersom att hon inte gör något för att skada mig kan det väl inte göra något att hon tillbringar sin tid här? Tacksam för svar mvh Hanna

Hej Hanna! Den kvinna du ser är en medelålders kvinna som var lärare eller guvernant i början av 1900-talet. Hon var hängiven sitt yrke och satte detta på första plats i sitt liv. Hon var en snäll och mild. Hon vill uppmärksamma dig på något och nästa gång du ser eller hör henne fråga henne vad hon vill dig och lyssna på svaret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *