Påhälsning från andra sidan?-Fråga besvarad 2014-02-13

Hejsan.

Jag provar skicka igen, ev gick mitt brev inte fram för tre veckor sen, eller så förstår jag om du inte har tid för alla mail.

Jag har mist en närstående hastigt. Jag har fruktansvärt svårt att förstå att denne inte finns med oss längre.
Att jag aldrig mer ska få träffa denna person o ses o pratas vid….
Har drömt en del och ibland får vi ‘ses’ eller träffas snabbt. Inga ord direkt utbyttes.
Önskar drömma mer o ‘träffas’, men drömmer oftast om andra, helt “oväsentliga” saker.
En gång såg jag bara ryggtavlan och en speciell tröja som denne hade på sig.
Är det en påhälsning från andra sidan eller drömmar/önskan om att ses igen?
Tack, hälsningar ”Lillan”.

 

Fråga insänd 2013-11-10

Fråga besvarad 2014-02-13

Hej! 

Så fann jag  idag ditt mejl bland alla insända frågor… 

Att förlora en närstående är alltid en sorgeprocess som blir väldigt individuell för var och en. Det är viktigt att man tillåter sig själv att få ha denna sorgeperiod efter en människa haft betydelse i ens liv och tillåter sig själv att låta de minnen som tränger fram från olika situationer ha ett fritt flöde. Låta dem komma och gå och låta sorgen ha sin gång i hjärtat men också glädjen och framförallt…spara de där fina magiska ögonblicken i sitt hjärta. De där ögonblicken och minnen som du sedan kommer att kunna återvända till om och om igen under resten av ditt liv.

Det är alltid i hjärtat närvaron till en anhörig är som störst. Och vi människor har ett behov att på olika sätt försöka kvarhålla minnet av en person som stått oss nära och vi gör allt vi kan för att de på olika sätt ska visa sig eller komma tillbaka till oss. Ibland kan det vara så att vi saknar någon så mycket så våran hjärna skapar manifestationer av den vi saknar fast det vi ser och upplever är egentligen inte personens ande utan det är vår egen saknad som har manifesterats framför våra ögon men kan kännas som en verklig ande. Och ibland kan det vara svårt att skilja på vad som är en skapad tanke form som kommer av våran innerliga saknad eller en ren ande av den vi saknar.

Jag kan känna  och uppfatta att det för dig är bäst för din egen inre hälsas skull att släppa taget om att hålla fast vid tanken att den du saknar måste manifestera sig och visa sig som en ande. Du är en praktisk människa som tror på förnuftet, lag ordning och även vetenskap även om jag kan uppfatta en nyfikenhet  och intresse för det andliga.

Jag har inga bud att förmedla från andra sidan mer än att jag känner att den personen du saknar har en bestående plats i ditt hjärta som minne och finns tillgänglig för dig genom dina drömmar och genom dina minnen och du mår bäst av att istället försöka fokusera på det som är förnuft än andlighet och … den här  anden vill inte att du ska grubbla för mycket… utan gå vidare… ♥ och inte ha dåligt samvete…utan bara se det som det är …Det enda jag kan känna är en inre frid och ett slags   uttryck som återkommer;

” Det är vad det är, varken mer eller mindre, varken bättre eller sämre, det bara är. Oroa dig inte mer “

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~My wish For you

When you are lonely

I wish you love

When you are down

I wish you joy.

When you are troubled

I wish you peace.

When things are complicated

I wish you simple beauty.

When things are chaotic

I wish you inner silence.

When things look empty

I wish you hope.~

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *