Vem är pojken?- Fråga besvarad 2014-01-24

Hej har en fråga. Igår fick jag värsta huvudvärken så jag fick lägga mig orka inte röra mig. i samband med detta så såg jag en liten kille bredvid sängen klart och tydligt var det inbillning eller??…

kan inte sluta tänka på han….

mvh: nazli

★  Fråga besvarad 2014-01-24

      Fråga insänd 2013-06-11

 

Hej! Jag håller på att gräva djupt i alla obesvarade frågor och hamnade ända tillbaka till i början av Juni 2013.

Jag hittade din insända korta fråga eller mer en kort berättelse som jag förstår antagligen var sänd till det medium som då svarade på frågor i spökwebben…men eftersom frågan ligger obesvarad och jag reagerade väldigt  starkt rakt upp och ner på de få raderna du skrivit och du undrar vem den lilla killen är som du sett sitta vid din sängkant och som kan dra en hel del energi och även skapa humör svängningar och även ge huvudvärk.

Han heter Sebastian och har brunt lockigt hår med nötbruna ögon och i det ena ögat så syns tydligt en så kallad bärnstens färgad ”stjärna” runt irisen i hans vänstra  öga och som en guldfärgad cirkel runt hans högra pupill  runt ögats iris. Mycket märkliga ögon och det är därför jag beskriver dem. Han är länkad till din släkt och  någon form av släkt arv kring shamanism och på något sätt även släkt med vallonerna.

Jag vet inte alls om du redan fått svar  kring detta, men eftersom jag fick namnet och reagerade på din insända fråga även fast den är inskickad för flera månader sedan så tänkte jag att jag i alla fall bekräftar att jag läst den och ”reagerade”.

Är det något annat du undrar över kring detta så är du välkommen att höra av dig igen.

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *