Vilken av dom? -Fråga besvarad 2014-03-20

Hej!

Du har hjälpt mig förut och behöver din hjälp igen 🙂

Det är såhär att jag har ett ex som jag tycker väldigt mycket om men han har en annan tjej sen 1 år tillbaka. Jag har kontakt med en annan vän som jag börjar känna mer och mer starkt för honom. Kommer G komma tillbaka till mig eller kommer M vara ‘den rätta’? Kommer vi vara ihop länge och skaffa barn ihop?

Kram A!

Fråga besvarad 2014-03-20

Hej!

Jag hittade din insända fråga den 26 juli, 2013 till spökwebbens tidigare medium och vill bara bekräfta till dig att jag nu läst även om jag inte kan besvara detta då jag förstår att detta hänger samman med någon annan tidigare frågeställning och dialog du haft med tidigare medium. Men du är alltid välkommen att sända in nya frågor och funderingar!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Några citat på din väg…♥

“TIME decide who you meet in your life

Your HEART decides who you want in your life
but BEHAVIOR decides who will stay in your life”

 

~♥ ~

 

“Don´t change so people will like you.

Be Yourself and the rihgt people will love the real you”

 

~♥ ~

 

“Loving the wrong person doesnt´t mean your stupid.

It was stupid of that person not to appreciate your love.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *