Min mormor

Hej igen! Min mormor Ulla Borgström gick bort i cancer året 09. Jag, min mamma och morfar saknar henne så mycket. Jag undrar om hon är med oss eller om hon är någon annanstans. Har hon något hon vill säga oss? Detta kanske är en inbillning men jag har alltid känt att jag har en kontakt i min närvaro. Kan du se om jag har någon med mig och om det är någon jag känner. Tacksam för svar! PS. Jag skrev även om mina bortappade nycklar. Dagen efter ditt svar så hittade jag uppsatta lappar i området om borttappade nycklar. Fick en känsla av att det var mina och såklart var det de. Inte alls långt ifrån min pappas hem heller. Hade tappat dom några meter bort och en äldre man hade hittat dem. Tack för allt! MVH Malin

Hej Malin! Kanon att du hittade dina nycklar och en eloge till mannen som var så ärlig och hjälpsam! Din mormor är hos er men hon är inte en osalig ande tvärtom. Hon har gått över och funnit ro med sig själv. Hon säger att det är skönt att kampen är över men hon saknar er MEN hon finns hos er hela tiden. Prata med henne hon hör dig och lyssna på svaren du får upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *