var det någon som ville mig något?

fick höra en liten otäck sak av min kompis häromdagen. Jag var ute och gick med min hund och lyssnade på musik i mobilen, befann mig strax utanför mitt hem.Det var mörkt ute och kontakten till mobilen krånglade så jag stannade till och rättade till detta. Precis då hade en vän till mig gått förbi en bit bort och ho hade sett en lång, mörkklädd figur mitt emot mig och hon tyckte det såg ut som att vi stod och pratade. Hon ringde upp mig direkt och frågade vem det var. Jag hade varken sett,hört eller känt någon i närheten av mig och min hund reagerade inte hller, men hon är helt säker på vad hon sett. Så min fråga är om det var någon där och om denne ville mig något? Och i så fall vad?

Hej! Denne man ville inte dig något trots att det såg så ut. Han är ett platsminne och du befann dig på fel plats på fel tid- eller tvärtom:).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *