Min Ouija-upplevelse

För några år sedan så fick jag och min föredetta väninna för oss att vi skulle leka med en Ouija-bräda i hennes lägenhet. Jag var ung och naiv (vilket jag ibland tenderar till även idag). Vi hade alltid känt oss lite illa till mods i hennes lägenhet. Jag hade en liten aning om att något inte stod rätt till. Hon hade berättat att hon känt sig iakttagen, vilket är mycket vanligt. Hon hade berättat om skuggor och konstiga ljud som förekommit utanför hennes sovrum. Vi blev tillräckligt uppskrämda för att köpa en Ouija-bräda via internet. Fan, vad jag ångrar allt. Men man ska ju göra misstag i livet. Annars så får vi aldrig reda på vad som är rätt. Anyway, vi delade på kostnaden när vi köpte brädan. Varje dag i skolan gick åt till att längta efter att den skulle komma. När brädan äntligen kom efter några dagar så bestämde vi att jag skulle övernatta hos henne en helg. Först var jag lite skeptisk till det, om det nu skulle hända något. När mörkret lade sig i hyreshusområdet så tände vi en massa ljus och satte oss i hallen, där hon upplevt mest obehag. Ingenting hände. Vi hade läst instruktionerna (som om det skulle hjälpa) innan vi satte igång. Jag var uppskrämd och frustrerad över att pekaren inte rörde på sig alls. Vi började klaga på att glaset var för tungt. Ingenting hände. Vi satte oss i köket för att försöka få kontakt med hjälp av en seans. Jag visste ingenting om seanser innan och jag hade ingen aning om att man var tvungen att be sin guide om beskydd. De första minuterna så hände ingenting. Vi båda satt och var överparanoida under hela fejk-seansen. Plötsligt så fick jag en underlig rysning på ena armen. Bara ett parti hår på armen reste på sig. Vad i he…? Tänkte jag. Min väninna viskade att det var någon som lade sina händer på hennes axlar. Efteråt så var vi båda jättetrötta efter all överspänning i sinne och muskler. Vi släckte ljusen och gick och lade oss. Halva natten så låg jag och stirrade på dörren. Jag har ingen aning om vad jag höll på med. Jag var så redo på att någon skulle komma in. Det var bara jag som var så uppskrämd. Jag somnade senare. Veckan därpå så drömde jag olika mardrömmar VARJE förbaskade natt. Det var ingen slump, och det märkte jag när jag fick mer kunskap om alla varningstecken. Nu vet jag att jag aldrig mer ska göra om det. Ouija-brädor tycker jag inte alls överhuvudtaget ska användas. Folk ser det som en lek och det är fel. Tack vare fejk-seansen och min dumdristighet så är jag mer öppen för attacker från den mörka sidan. Inget av det här är ett skämt. Isåfall så skulle jag inte kunna hålla mig för skratt. Allvarligt talat. Om ni vill ha kunskap om Ouija; gör det EN gång och aldrig fler gånger. Allt kan bli så fel när det väl har satt igång. Tack vare min sårbarhet så har jag haft depressionsperioder som jag inte vetat vart det kommit ifrån. Jag har haft tankar jag aldrig skulle trott funnits i mitt huvud. Det tar tid att bygga upp sitt försvar med guiderna. Tro mig. Å andra sidan så finns det saker man är menad för. Om ni känner att Ouija är rätt för er, så ska ni definitivt fortsätta med det. Glöm bara inte bort era guider! Be dem att endast släppa in goda krafter i era energifält.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *