Min pappa – Fråga besvarad 2014-03-18

Hej!
Min pappa gick bort 2012. Något år efter hans bortgång hade jag en dröm som inte riktigt vill släppa taget. Jag stod i en dörröppning och tittade in i ett rum och kunde se att två kvinnor sköter om en man som jag uppfattar som min pappa. Rummet var runt och hade höga fönster och det var högt till tak. I väggarna fanns det små alkov och i ett av dessa låg pappa. Jag stänger dörren som jag tittar in igenom och öppnar därefter en annan dörr. Då ser jag min pappa sitta upp, iklädd kläderna han begravdes i. Han verkade vara yrvaken och han var full av torra höstlöv och jord och damm, som han försökte borsta av sig.

Var befann sig min pappa?

Pappa “såg saker” hela sitt liv och hade en ganska avslappnad inställning till sina syner. Han lovade att besöka mig när han dog, men det har han inte gjort. Kan man inte styra över sådant själv efteråt? I övrigt ser jag en del men jag har hittills inte sett pappa.
Mvh Victoria

★  Fråga besvarad 2014-03-18

Hej Viktoria!
Den drömmen du hade om din pappa var inte bara en dröm, utan det var din egen inre själ som reste till andra sidan och den speciella dimension där din pappa befann sig och du fick en glimt av vad som hände honom efter hans begravning. Detta är faktiskt en mycket speciell dröm och mycket vacker på sitt sätt därför att det andevärlden lät dig få uppleva och se med egna ögon fast genom en dröm,var hur din pappa direkt efter begravningen blev omhändertagen av två änglar som du uppfattar som två mänskliga kvinnor och de hjälpte din pappas själ att förstå att han behövde lämna sin mänskliga kropp och att han just hade vaknat i sin andekropp.

Det var detta som du uppfattade som att din pappa var lite “yrvaken” och skakade av sig jord,damm och löv…mycket talande och även symboliskt för vad som faktiskt hände.
Den platsen du fick se är en plats som finns på andra sidan och brukar beskrivas som en slags healingplats och det är oftast människor som haft svår sjukdom eller kanske avlidit hastigt eller efter lång smärta, som brukar vakna på denna speciella platsdimension på andra sidan som ligger lite avskilt från den “normala” andliga sidan. Även den dimension vi kan kalla för “andra sidan” har många olika lager och dimensioner, frekvenser och fyller olika funktioner med sina egna lagar och ungefär på samma sätt som vi i “verkligheten” styrs av naturlagar så har “andra sidan” sina egna lagar som är viktiga för att hålla samman deras dimension men som för oss i verkligheten är okända och kan tyckas vara obegripliga. Och det är lite på grund av detta som andar inte alltid kan “styra eller kontrollera” sin ande från denna dimension. Det beror på var man är och vem man är och många olika andliga faktorer. Din pappa är på denna plats för att helas och det har han valt själv.

En del har beskrivit denna plats som att det ser ut som en gamla grekisk byggnad från antiken och att det kan vara marmor golv med höga tak, pelare och vita väggar. Andra har beskrivit denna plats som vita rum med väggar av vitt ljus eller väggar av rinnande vatten eller med väggar av porlande vattenfall och pelare kristaller som glittrar i regnbågens alla färger. Sedan finns det andra som har beskrivit denna plats som ett kyrkorum med högt tak och stengolv, med små bås eller alkov där flera människor vilar och vaknar och genomgår healing men… det är alltid till samma dimension på andra sidan som jag hamnar när jag följer spåren. Det bara skiftar i frekvens och utseende. Jag tror det handlar lite om att andevärlden vill anpassa det efter vad som passar bäst för den ande som behöver helas. Så att de vill stanna och känner hemma.
Din pappa ville att du skulle få se detta och han visste att han skulle behöva tid som ande att vila och helas.

Det jag kan uppfatta och känna så är din pappa i sina ande fortfarande kvar på denna plats i denna dimension. Jag förstår och känner av de känslor jag fångar upp från denna plats att de väsen som ansvarar för denna plats , vill att platsen ska respekteras och att de önskar att jag ska respektera att din pappas önskan om att få vara ensam med dessa änglar. Jag vet inte varför det är så men det är något som jag genom åren har förstått att om en ande är på denna plats så ska man respektera deras val och låta dem vara ifred och inte försöka dra dem till sig.

Det finns alltid ett högre andligt syfte med varför en anhörig är på denna vackra plats för att helas och transformeras och förberedas för sitt andliga liv eller andligt uppdrag.

Men jag känner verkligen att din pappa älskar dig väldigt mycket men han är inte en sådan människa som vill göra en massa väsen av detta med andevärlden och verkar medvetet välja att inte göra besök på vanligt sätt därför att han vet att du kan nå honom mentalt och genom ditt hjärta. Det är mycket kärlek som kommer från din pappas håll även om han inget säjer eller inte ger mig några svar alls om något alls. Jag kan ändå känna från hans ande att du är mycket välkommen att söka dig tillbaka till den drömmen och den platsen och han kommer möta dig där och den upplevelsen kommer att bli så verklig för dig att det inte finns någon tvekan alls om vem du har mött.

Du kan alltid söka dig tillbaka till denna plats genom medveten meditation när du lyssnar på någon musik du tycker om eller du kan tona in på den känslan du hade när du drömde den drömmen och på det sättet komma tillbaka till den dimensionen och platsen även om platsen mycket troligt kommer ändra utseende och han kommer visa dig andra platser fast i samma dimension.

Jag hoppas att detta gav dig lite svar på dina funderingar och är det något som är oklart så är du välkommen att skriva igen.

Sköt om dig!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *