Min mormor- Fråga besvarad 2014-03-18

Hejsan

Min mormor som stod mig oerhört nära gick bort för snart ett år sedan.Vid dödsögonblicket/övergången var jag ensam med henne i sjukrummet. Kan du få fram om hon var medveten om detta samt hur hennes övergång var?
Jag hade en dröm eller jag vet egentligen inte om det var en dröm men det var på natten och jag drömde att mormor kom in i ett rum där hela familjen var samlad och hon hade ett par nya glasögon på sig och hon sa till alla att hon inte var död, sedan så ringde det på dörren men ingen var där, detta var mitt i natten. Vad var detta?

Med vänlig hälsning, Fredrik

 

★  Fråga besvarad 2014-03-18

Hej Fredrik!
Ja jag känner att din mormor var en mycket speciell kvinna, som hade en mycket speciell plats i ditt hjärta och jag kan uppfatta att ni två var mycket lika varandra på många sätt.
Det finns fortfarande energier runt dig av innerlighet, omvårdnad och mycket kärlek. Din mormor har inte lämnat dig Fredrik utan bara bytt form och skepnad… från kött till ande och hon är din skyddsguide som finns runt dig och är den du känner närvaro av och har känt närvaro av under dagar du känt dig nere och lite trött,

Speciellt kan du känna närvaro av henne när du känner av tungsinne inom dig och börjar tänka för mycket… Det jag kan känna från dig Fredrik är att det finns mycket tankar inom dig om mycket saker som hänt dig i livet och kring nära och kära till dig. Din mormor är ditt stöd än idag och är den som kan nå dig i ditt hjärta och ge dig impulser, tankar,lösningar och svar på saker du undrat över. Hon är som en liten ängel som sitter på din axel och finns för dig.  Det händer då och då att våra anhöriga gör valet att finnas vid våran sida som skyddsängel eller guide och allt är i sin ordning. Din mormor gjorde det valet. Att bli en skyddsguide skyddsängel för dig. 


När din mormor lämnade jordelivet som människa för ett år sedan så kan jag förstå av henne att det skedde i flera steg. När timmarna närmade sig slutet, så var hon fortfarande inte riktigt medveten om din närvaro i rummet på grund va hennes sjukdomstillstånd men, när din älskade mormor närmade sig dödsögonblicket så fick hon ett “ögonblick av absolut medvetenhet om allt”. Ett ögon blick som hon beskriver som en evighet där hon blev fullständigt medveten om alla som funnits i hennes liv, om allt som hänt i hennes liv och i vilken situation hon befann sig i och varför. Din mormor var i sitt dödsögonblick absolut medveten om dig och om “allt” och hennes sista andetag beskriver hon “som en suck av lättnad att veta att allt är som det ska vara ” och hon visste också att hon skulle komma tillbaka som skyddsguide till dig och till andra i din familj.
Din dröm Fredrik…det din mormor på sitt sätt försöker säja så enkelt som möjligt är att hon verkligen inte känner sig som “död” utan mer levande än någonsin! och livet går vidare efter döden…vi bara byter form och skepnad.
Det är lite svårt för mig att bemöta din mormor, som en mormor… därför att hon visar sig för mig som en högst levande kvinna i 35 års åldern med en lång vacker gyllenbrun fläta på ryggen och lite fina spetskläder som påminner om de kläder man kunde ha i kyrkan på söndagar förr i tiden och hon ser mycket nöjd och lycklig ut och hon  visar sig som hon valt att vara och se ut som skyddsguide. Hon visade sig först som en äldre kvinna och sedan ändrade hon sig framför mig så jag skulle förstå vem det är jag har på besök.
Allt är som det ska Fredrik och din mormor är med dig varje dag.

Ta hand om dig!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

~♥ ~

 ~We are not Human beings having a Spiritual experience.

We are Spiritual beings having a Human experience ~

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *