min ring

Hej! Jag kollade på mitt finger förut och insåg att min guldring va borta. Jag tar aldrig av den så vet inte hur den kan ha åkt av. Men jag sitter alltid och pillar på den, drar den fram och tillbaka på fingret. Det är inte så att den satt löst eller något. Satt nästan för trångt. Jag är så van den att jag aldrig tänker på den, Men jag vet att den satt på mitt finger senast i onsdags! Det är mammas förlovningsring som hon fick av min pappa när hon va 15, jag kom när hon va 18. dom skillde sig ett år efter. Jag fick ringen på min konfirmation den 16 maj 2010. Den är av guld och har tre små diamanter på. Kan du kanske få fram något ställe jag ska leta på eller så? Det har inget med spöken att göra men. Den betyder verkligen jätte mycke för mig. Tack, mvh eveline.

Hej Eveline! Det är helt okej att fråga och jag försöker få fram den till dig. Jag ser något mjukt som en säng eller en soffa, kolla där bland dynor och täcken men jag kan inte lova att den ligger där men gör ett försök. Hoppas du hittar den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *