Min Skyddsängel -★Fråga besvarad 2013-09-01

Jag är en tjej på 16 år som undrar lite om min skyddsängel, har jag någon? Och sen undrar jag om du kan se vem det är som går i mitt hus, min pappas flickvän har också sagt att det i mitt rum finns andar och även i mitt förra rum, hänger det ihop? Tack på förhand!

Hej Linda! Alla människor har "skyddsänglar" som jag besvarade i en fråga innan.Även du.Det kan vara släktingar och vänner som gått bort som känner att de vill finnas där för oss som ett osynligt stöd även fast vi oftast inte ens känner av att de finns där runt oss.Vi kan uppfatta dessa "skyddsänglar" genom att uppleva stunder av en känsla att vi inte är ensamma eller om vi kanske sitter och grubblar över något och inte vet vad man ska göra…så kan plötsligt svaret bara dyka upp i huvudet som en tanke eller bara en magkänsla.Och plötsligt vet man vad man ska göra.Eller så kanske du känner dig trött och arg en dag och plötsligt kommer bara en känsla över dig som gör att ditt humör bara vänder och du plötsligt känner dig lugnare och gladare igen ja…då kan det vara din "skyddsängel" som ställer sig närmare dig för att genom sina positiva lugnade energier ge dig feedback så du är på banan igen och mår bra.Bästa sättet att få reda på vem som är ens "skyddsängel" är att själv känna vem som dyker upp i ens tankar.I bland är det inte ens en person som dyker upp i tankarna utan det kan vara en sång som börjar spelas på radion som får en att plötsligt komma att tänka på en viss person som kan ha betytt mycket för en men inte längre finns som levande bland oss.Det finns så många olika sätt som "skyddsänglar" kan finnas runt oss för att ge oss en kick med positiv energi och oftast är vi inte ens medvetna om det när det händer.Jag känner att det inte är så viktigt att fästa sig vid just tanken på att veta "just min skyddsängel" då alla har en,även du och de kan vara olika från tillfälle till tillfälle så det viktigaste är att veta att de bara finns och sedan kan du vara uppmärksam på dina egna tankar och drömmar och då tror jag att du själv kommer att komma fram till vem som finns runt dig som "skyddsängel". Vad gäller din andra fråga så känner jag såhär…om du inte har upplevt att det finns andar något övernaturligt i ditt rum så och detta inte är något som stör dig och inget du märker av så tycker jag inte att du ska fästa dig så mycket vid vad andra säjer.Det är din känsla och din upplevelse som räknas. Och jag känner kring detta att det är nog mer för att någon annan påpekat för dig om andar i ditt rum som du börjat fundera kring detta. Jag säjer såhär.:Så länge som DU inte störs av detta eller det är något som skrämmer dig så finns det inget att bry sig om. ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *