Min son

Hej.Min son som dog 2008 har skrivit flera ggr om honom och vet att han har det bra i sin himmel.Men nu funderar jag lite har två barnbarn som ganska ofta pratar att deras morbror är hos dom och det skulle jag säkert tro att han är .Pojken som är 5 år sa strax efter att min son dött ,Han stod och vinkade till min son min dotter sa vem vinkar du till ,Ja men Lars sitter ju på husvangstaket och vinkar ,Nu för ett par veckor sedan sa hennes dotter som låg i sin säng i sovrummet och min dotter kom in .mamma han vill lyfta upp mig och peka mot taket vem då sa min dotter Lars sa mitt barnbarn .Är det så att min son ofta är hos sin syster och systerbarn,Jag själv pratar ofta med min son eftersom jag själv är lite synsk..Kram

Hej! Det är din son Lars som är hos sin syster och hos sina syskonbarn! Han älskar dem och kommer att vaka över dem så länge de behöver det! Jag vet att du är synsk!:) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *