Vilka är personerna?

Hej. Det finns ett rum på gården där mina föräldrar bor och där pappa och hans bröder är uppväxta. I rummet brukar jag spela piano och jag får en känsla av att någon är där. En gång när jag skulle lämna rummet för att kolla pannan så det brann hörde jag att några bastangenter trycktes ned. När jag kom tillbaka kände jag återigen att det var någon där och det händer rätt ofta. Mamma säger att min morfar kan se och känna saker man han vill inte göra det av någon anledning. Kanske för att inte göra oss orolig. Jag har för mig att min farfar föddes i rummet men jag är osäker. Något får mig att tro att det är han och jag känner inget obehagligt och verkar som om den som finns där inte vill göra mig/oss illa. Sen ett annat rum på övervåningen där min farbror brukar sova har min brorsas tjej sagt att det satt en äldre dam med hatt på sängen där. Damen vet jag inte vem det är! Ibland ser jag när jag kollar ut genom köksfönstret att någon person i vita kläder försvinner snabbt bakom knuten men inte heller där vet jag vem det kan vara. Vilka kan personerna vara? Tack på förhand //Micke

Hej Micke! Jag kan se kvinnan framför mig! Hon är lång och smal, ser ledsen ut- vedmodig på något sätt, mycket sorg runt sig. Hon har varit klen i sinnet som man sa på den tiden. Blev bortgift med en man hon respekterade men inte älskade. Hon fick barn men tror någon dog ganska ung och detta gjorde att hon gick in i sig själv då hon ansåg att det var hennes fel att barnet dog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *