Min son

Hej har en fråga angående min son på snart 3 år hans sovrum har tidigare haft en del besök av andar han har bla pratat med min mormor som dog i septemer 08 men har också funnits andra stämningen har varit tjock och någon gång när jag försökt öppna dörren till hans rum har det varit som ett motstånd att jag inte skulle komma in detta har jag accepterat nu har det så varit lugnt ett tag men nu sista veckorna har han börjat vilja ha gardinerna fördragn (vi bor på andra våningen) så ingen kan titta in men han blir nästan hysterisk och jätteledsen om jag inte drar för, ser han någon det har hänt förr och i så fall vem är det och vad vill han/hon jag tänker inte acceptera att någon/något skrämmer han.

Hej! Du ska gå in på hans rum och säga till dem som finns där att de ska låta bli din son! Du måste vara respektingivande men samtidigt mild om du förstår vad jag menar. Han har en annans pojkes känslor i sig och denne pojk var mörkrädd. Pojkens pappa var otroligt sträng och pojken skulle bete sig som en man och det var inget annat att orda om! Hans mamma däremot var en öm och varm kvinna men hon vågade inte sätta sig upp mot pojken. Det är dessa tre som finns kvar i lägenheten och du måste få dem över till andra sidan. Får du över mamman först så kommer pojken och fadern efter ganska snabbt och du märker när de gått över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *