Min syster -Fråga besvarad 2013-11-05

Min syster har haft många motgångar i många år och hon mår väldigt dåligt. Det gäller både relationer och arbete. Min fråga är om du kan se om det ljusnar snart för henne? //karin

 

★Fråga besvarad 2013-11-05

Fråga insänd den: 10 Jun, 2013

Hej Karin!

Jag vill publicera din insända fråga från början av Juli månad för att visa att jag läst den men jag känner tyvärr att jag inte riktigt kan svara på detta. Dels för att det inte riktigt är min andliga inriktning här på spökwebben att svara på denna typ av frågeställningar om hälsa ,arbete och relationer och framförallt inte när det inte heller gäller dig, utan din syster.

Jag kan förstå att du bara vill din syster väl och och känner att du vill göra allt du kan för att hjälpa henne  och att du oroar och bryr dig om henne mycket.!

Din syster  är välkommen att sända in egna tankar eller  om hon känner att hon behöver skriva eller berätta själv och fråga något.

Jag önskar dig det bästa och ta hand om dig Karin! 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *