Nu undrar jag-Fråga besvarad 2013-11-05

Hejsan! Jag har en undran om det kommer att bli ett kärt möte mellan mig och en oskyldig kärlek när jag var 15 år ..Han bor numera i stockholm och jobbar..Han vill gärna ses nu i midsommar skrev han till mig..Det är 44 år sedan vi sågs.. Vad tror du det kan bli av detta?Jag är lite nervös ..kram

 

★ Fråga besvarad 2013-11-05

   Fråga insänd den:10 Jun, 2013

Hej!

Jag hittade din insända frågeställning bland de olästa och obesvarade frågorna från början av Juni 2013. Jag vill bara bekräfta att jag läst din fråga som du sände till spökwebbens tidigare medium. 

Nu har det varit både midsommar,sommar,höst och vintern är mer eller mindre här och jag hoppas att allt har gått väl för dig med sommar och kärlek. Jag känner dock att jag väljer att inte besvara detta eftersom frågan är ställd på ett sådant sätt att den inte känns aktuell just nu.

Men du är alltid välkommen att skicka in nya frågor kring det du funderar över!

Sköt om dig!

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

~Keep your best wishes, close to your heart and watch what happens. ~

~♥ ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *