Min vän Peter

Hejsan! Mitt namn är Roland och vill berätta om en sak som skedde då jag var yngre. Har alltid varit fascinerad av spökerier i hela mitt liv. En kväll satt jag hemma med min bästa vän Peter och bara hade det trevligt. Men vi kom in på ämnet om spöken och övernaturligt. Vi båda tyckte att detta var väldigt intressant. Hur som helst sa vi till varandra att vi skulle göra oss tillkänna mot den andra, om vi kunde, när någon av oss dör. Det var mest för att se om det fanns ett annat liv efter detta. Det som skedde ca ett halvt år efter detta, var att Peter omkom i en trafikolycka. Kan inte beskriva den sorg som jag hade efter allt detta. Det är verkligen jobbigt att se en av sina bästa vänner gå bort alldeles för tidigt. En dag satt jag vid mitt köksbord för att äta frukost. Då helt plötsligt början stolen framför mig att skaka. Den riktigt rör på sig, fram och tillbaka. Jag fick nästan panik. Det bara fortsatte och fortsatte och jag var ensam i huset. Då sa jag högt PETER, är det du så sluta med det! Just då slutade stolen att skaka, och mer har jag inte upplevt. Men för mig var detta ett bevis på att det finns något efter vårt liv. Peter finns fortfarande både i mitt minne, och någon annanstans. Tack för en bra sida Spökwebben! Roland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *