Mitt förra liv?

Hej, jo jag undrar om jag har levt i mitt förra liv på 70talet?För känner en stark känsla som att jag har levt då.känner jag rätt? Isf vem var jag då? Mvh//Amanda

Hej Amanda! Jag vt inte om du läst inledningen till frågespalten men just när det gäller direkta frågor om tidigare liv så brukar jag inte besvara den typen av frågor eftersom det tar alldeles för mycket tid och energi att göra dessa sökningar bakåt i tiden. Det bästa är att du tar kontakt med en sk reggressionsmedium som kan hjälpa dig att själv minnas dina tidigare liv. Jag har själv gjort denna form av reggression och det är verkligen intressat och mycket bättre än att ngn annan sitter och berättar vad man varit,levt eller gjort osv. Du ha svaren och minnena inom dig! Testa! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *